Vereniging van Gepensioneerden TUI Nederland

Veelgestelde vragen

  1. inlogprocedure
  2. aanmeldingsformulier
  3. mogelijkheid tot afmelden
  4. wachtwoord vergeten?
  5. voorwaarden deelname aan de vereniging
  6. statuten vereniging
  7. nieuwsberichten en nieuwsbrieven

1. inlogprocedure

Zie de informatie onder aanmelden als nieuw lid als je nog geen lid bent.

Wanneer je hebt doorgegeven dat je lid wilt worden, wordt er door de systeembeheerder een gebruikersnaam (= uw TUI personeelsnummer of Aegon relatienummer) ingevoerd en word je per e-mail een geautomatiseerd welkomstbericht toegestuurd. In dit bericht staat een link waarmee je (eenmalig) op de website kunt inloggen. Tevens wordt in het bericht gevraagd om het eenmalige wachtwoord binnen de gestelde termijn te wijzigen in een wachtwoord naar uw keuze. Je kunt dit doen door te klikken op de link in het e-mailbericht.

U wordt vervolgens doorgestuurd naar een pagina op de website, waarop je kunt inloggen door op de blauwe knop "inloggen" te klikken. Na het klikken op deze knop kom je op een pagina waarin je een nieuw wachtwoord in kunt vullen. Voor de zekerheid word je gevraagd dit wachtwoord nog twee keer in te vullen. Wanneer je klikt op de knop "opslaan" wordt uw wachtwoord opgeslagen.

Nadat je het wachtwoord heeft opgeslagen, wordt op dezelfde pagina bovenin de tekst "de wijzigingen zijn opgeslagen" getoond. Het wijzigingsscherm blijft dus gewoon open staan, maar dat kun je negeren. Je kunt gewoon op één van de andere onderdelen van de website klikken om verder te gaan.

Mocht je het eenmalige wachtwoord dat je de eerste keer ontvang niet binnen de gestelde termijn aangepast hebben, stuur dan een berichtje naar ledenadministratie@vvg-tui.nl met het verzoek om nogmaals een bericht te versturen om uw wachtwoord te kunnen wijzigen. Raak je in de loop van de tijd een keer uw wachtwoord kwijt dan volg je de procedure volgen die daarvoor beschikbaar is (zie onder punt 4: wachtwoord vergeten).

2. aanmeldingsformulier

Als je met pensioen gaat en voor zover wij in het bezit zijn van uw contactgegevens krijg je van ons een uitnodiging om lid te worden. Ook sturen wij informatie over wat de VVG-TUI, Vereniging van Gepensioneerden voor je kan betekenen. .

3. mogelijkheid tot afmelden van de nieuwsbrief

Bij elke nieuwsbrief die per e-mail toegestuurd wordt, tref je de mogelijkheid aan om je af te melden. Dit doet je door onderin het bericht op de link "afmelden van deze nieuwsbrief" te klikken.

4. wachtwoord vergeten?

Wanneer je je wachtwoord bent vergeten, klik je in het blok "inloggen voor leden" op de link "naam/wachtwoord vergeten?". JKe komt dan op een pagina waar je de gebruikersnaam of het e-mailadres in kunt vullen. Vul deze in en klik vervolgens op de knop "nieuw wachtwoord aanvragen".

Er wordt daarop een geautomatiseerd bericht naar je mailadres verstuurd met daarin een speciale link. Klik op deze link en je wordt doorgestuurd naar de website. Hier kun je eenmalig inloggen door op de blauwe knop "inloggen" te klikken.

Na het inloggen kom je op een pagina waarin je een nieuw wachtwoord in kunt vullen. Voor de zekerheid wordt gevraagd dit wachtwoord twee keer in te vullen. Wanneer je tenslotte op de knop "opslaan" klikt, wordt het wachtwoord gewijzigd.

5. voorwaarden deelname aan de vereniging

Door het inschrijven als lid van onze vereniging verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden, zoals deze ook hier staan vermeld.

6. statuten vereniging

De statuten waarvan je een verkorte weergave terug kunt vinden op deze website, kunnen op aanvraag volledig worden toegestuurd. 

7. nieuwsberichten en nieuwsbrieven

Nieuwsberichten en nieuwsbrieven worden op de website in de gelijknamige rubrieken geplaatst. De nieuwsbrieven worden ook per e-mail verzonden.