Vereniging van Gepensioneerden TUI Nederland

Welkom bij VVG-TUI Nederland!

Op deze pagina kun je jezelf aanmelden als lid van onze vereniging.

Wie kunnen lid worden?

Iedereen die ouder is dan 60 jaar en minimaal 5 jaar een dienstverband heeft (gehad) met TUI Nederland, Holland International, Arke en andere rechtsvoorgangers. Met andere woorden: óf je bent al (bijna) gepensioneerd, óf aardig op weg naar je AOW-leeftijd. Ook als je dienstverband met TUI al vóór je AOW-leeftijd is geëindigd, kun je onder dezelfde voorwaarden lid worden!

Ter controle geef je op het inschrijfformulier je TUI-personeelsnummer of AEGON-nummer door. (AEGON is een van de pensioenuitvoerders voor ex-TUI medewerkers)

Contributie

De contributie bedraagt €17,50 per jaar. Hiervoor ontvang je de factuur per e-mail, bij het ingaan van je lidmaatschap en in het begin van elk kalenderjaar.

Inschrijfformulier

Aanmelden als lid kan uitsluitend door op deze link te klikken. Hiermee open je het inschrijfformulier dat je op de pc, je tablet of smartphone kunt invullen. Door na controle te klikken op de verzendknop van het formulier, komt dit terecht bij de ledenadministratie. Daarna volgt snel onze ontvangstbevestiging, gevolgd door een welkomstbrief met inloginstructie en de e-mail met factuur.

Ledenpagina's

Als lid heb je toegang tot de pagina’s voor leden op onze website www.vvg-tui.nl. Je behoort dan tot de besloten gebruikersgroep. Zo kun je het ledenoverzicht bekijken en zien welke (ex-)collega’s zich de afgelopen maanden als lid hebben ingeschreven. Ook heb je toegang tot de recent verzonden nieuwsbrieven, speciale VVG-TUI NL reisaanbiedingen en aantrekkelijke kortingen, speciaal voor leden.

Namens het bestuur alvast: van harte welkom bij VVG-TUI Nederland!