Vereniging van Gepensioneerden TUI Nederland

Joke Agricola

foto bestuur jokeMijn naam is Joke Agricola-Weda, mijn geboortejaar is 1949 en ik ben getrouwd met Rob. We hebben twee kinderen Bas en Dike met echtegnoten en vier kleinzoons. We prijzen ons gelukkig. Zoon woont met gezin in Utrecht en dochter met gezin in Hong Kong.

Ik ben in 1983 gestart als afroepster bij Holland International regio Brabant en Zuid-Holland. Via een parttime functie van 7 jaar in Waalwijk naar een managersfunctie in Breda van 1991 tot 2006 tot een managersfunctie van Van Boekel in Oss tot 2014.

Alle namen en inrichtingen van reisbureaus van de huidige TUI meegemaakt, Holland International, World of TUI, Arke, weer bij Van Boekel naar een vorm van franchiseformule naar Holland International Van Boekel, terug naar Arke en uiteindelijk naar TUI. Zeer boeiend!!!!

Alle soorten van balies en inrichtingen. Tien jaar OR werk gedaan. Teamcoach van een cluster/zone gestart in de periode van Peter Becker. Weer terug naar twee regio's en later naar meer. Clusterhoofd van 0-12 kantoren regio Brabant van west naar oost.

Een half jaar na mijn pensioen ben ik weer begonnen als baliemedewerkster op de TUI reisbureaus en dan op afroep/flex basis. Eerst in Brabant en Limburg en nu in mijn huidige provincie. We zijn in 2017 verhuisd van Brabant naar Noord-Holland, mijn oorspronkelijke roots. Erg leuk om op zoveel kantoren te kunnen en mogen werken. Ik wilde geen manager meer zijn en ook geen vast kantoor. Geen sleutel meer, mijn valkuil om altijd alles af te hebben...

En nu onder meer bestuurslid van de VVG-TUI. Fijn om mij daarvoor te kunnen inzetten!