Vereniging van Gepensioneerden TUI Nederland

Gerri Witvliet

foto bestuur gerriDecember 1973. Na de maand met autoloze zondagen ben ik begonnen bij Ruys Intraned Veerhaven in Rotterdam. We verwerkten daar de administratie van de Veerhaven en ook van Zuidplein en Vlaardingen.

Later verhuisden we naar de Lijnbaan en inmiddels was het Lissone Lindeman Ruys geworden.

Het reisbureau zat op de begane grond en het zakengedeelte en de administratie op de 1e etage en we verwerkten inmiddels de administratie van alle reisbureaus in de regio.

Door automatisering van de administratie werden de regionale administraties opgeheven en begon ik, na bij 10 jaar, op de afdeling organisatiekosten in Rijswijk. Na een paar jaar kreeg ik de leiding over deze afdeling en ik heb dat heel veel jaren met veel plezier gedaan.

De afdeling werd bij een reorganisatie opgeheven en de taken werden verdeeld over verschillende afdelingen.

Daarna heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het boeken van o.a. Brochurekosten, personeelskorting en salariskosten op de correcte afdelingen en controle op de correcte belastingafdracht. Niet alleen voor Tui maar ook voor ArkeFly en Kras.

Ik heb bijna 40 jaar met veel plezier gewerkt bij Tui. Via Ruys Intraned, Lissone Lindeman, Holland international, Travelunie en natuurlijk als laatste TUI.